Ярмоленко заявив, що цього літа вже не піде з "Динамо"

Поділитися
Ярмоленко заявив, що цього літа вже не піде з "Динамо" Ярмоленко не буде продовжувати контракт з "Динамо" © ФК Динамо
Лідер київського клубу буде "сумлінно відпрацьовувати свій контракт".

Вінгер "Динамо" і збірної України Андрій Ярмоленко на відкритті футбольного майданчика, побудованої на його кошти для дитячого будинку в селі Сезенків біля Баришівки, зробив важливу заяву. Футболіст сказав, що цього літа вже не буде змінювати клуб.

"Тему мого трансферу можна закривати. Інтерес з боку "Евертона" дійсно був, але я вже нікуди з "Динамо" в це трансферне вікно не піду, залишилося дуже мало днів до його закриття. У мене ще рік контракту з "Динамо", і я буду його сумлінно відпрацьовувати", - наводить слова Ярмоленка Dynamo.kiev.ua.

Раніше гравець ще раз заявив, що більше не буде продовжувати контракт з "Динамо": "Що стосується контракту з "Динамо", то я його точно не планую продовжувати".

Нагадаємо, офіційну пропозицію щодо трансферу Ярмоленка "Динамо" робив "Сток Сіті", проте президент київського клубу Ігор Суркіс не захотів віддавати свого лідера не в топ-клуб. Також повідомлялося про інтерес "Евертона" та "Барселони". Нещодавно головний тренер "Динамо" Сергій Ребров, який раніше був готовий розлучитися з Ярмоленком, заявив, що не бажає відпускати гравця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі