Ярмоленко залишиться в "Динамо", а Бойко продовжить виступати за "Бешикташ" - агент

Поділитися
Ярмоленко залишиться в "Динамо", а Бойко продовжить виступати за "Бешикташ" - агент Ярмоленко і Бойко поки залишаються в своїх клубах
Вадим Шаблій розповів про перспективи футболістів збірної України.

Агент Вадим Шаблій, який представляє інтереси Андрія Ярмоленка і Дениса Бойка, заявив, що ці футболісти поки залишаться в своїх клубах.

"Що буде з Ярмоленком? Буде в "Динамо" (Київ). Поки що. А там буде видно. Чесно, я не можу вам поки нічого нового повідомити. І сам Андрій втомився коментувати щось з цього приводу. Він просто грає у футбол, а там буде, як буде", - сказав Шаблій.

Також він підкреслив, що на Дениса Бойка розраховують в "Бешикташі": "Він тренується, проходить збори зі стамбульським "Бешикташем". На нього в команді розраховують.

Так, давали шанс. Так, трохи не склалося у Дениса. Але, думаю, новий сезон почнеться - буде Бойко грати і стане "номером один" в стамбульському клубі. Важко влитися в команду-чемпіон, тим більше, що у воротах там стоїть капітан команди. Хоча я особисто вважаю, що Денис сильніше, ніж його конкурент за місце в складі. Але все одно треба час на адаптацію в будь-якому чемпіонаті. І Денис Бойко не буде нікуди йти з "Бешикташа", він ще заграє. І він не невдаха - дай Бог, щоб кожен так переходив з чемпіонату України, як Бойко".

Додамо, що в ЗМІ з'явилася інформація про те, що "Бешикташ" пропонує "Динамо" обміняти Бойка на захисника Домагоя Віду. Раніше також повідомлялося, що Бойко може перейти в "Динамо" на правах оренди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі