Ярмоленко вважає, що над збірною України "висить якийсь рок"

Поділитися
Ярмоленко вважає, що над збірною України "висить якийсь рок" Ярмоленко впевнений, що збірна повторює одні і ті ж помилки © ФФУ
Лідер національної команди до останнього буде сподіватися на пряму путівку на Євро-2016, але при цьому залишається реалістом.

Андрій Ярмоленко поділився своєю думкою про майбутні матчі збірної України у кваліфікації Євро-2016 і оцінив шанси здобути пряму путівку на чемпіонат Європи, минувши нефартовий для української збірної раунд плей-офф.

"Шанс на пряму путівку до Франції у нас є, і за нього треба боротися до останнього, хоча над збірною України ніби висить якийсь рок - скільки б команд не виходило з групи, турнірні розклади все одно закидають нас у плей-офф...

Мені здається, що ми весь час повторюємо одні і ті ж помилки - довго розкачуємося. Ось і на цей раз стартували з домашньої поразки, дали фору Словаччині і тепер ніяк не можемо відіграти у них ці три очки", - сказав Ярмоленко в інтерв'ю газеті "Команда".

Ярмоленко обіцяє, що збірна в матчах проти Македонії та Іспанії буде битися за шість очок, але найбільш реальним вважає варіант, при якому українська команда все ж займе третє місце в групі: "Теоретично ми можемо ще зайняти і першу сходинку в групі. Втім, стати кращою командою з числа тих, хто займе треті місця, нам точно по силам. Не потрібно нікого боятися - ні Македонію, ні Іспанію. Треба просто зіграти в свою силу, діяти агресивно і перемогти".

Нагадаємо, за два тури до фінішу групового етапу кваліфікації Україна на три очки відстає від Словаччини і на п'ять - від Іспанії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі