Ярмоленко вважає, що "Динамо" зарано повірило у власну непереможність

Поділитися
Ярмоленко вважає, що "Динамо" зарано повірило у власну непереможність Андрій Ярмоленко в день свого 25-річчя провів не найкращу гру
Андрій Ярмоленко в день свого 25-річчя не отримав від партнерів подарунок у вигляді перемоги. У підсумку його команда була розгромлена средненькая "Ольборгом".

Лідер "Динамо" Андрій Ярмоленко вважає, що його команда зарано повірила у власну непереможність, і в підсумку поплатилася за це, програвши "Ольборгу" у матчі 3-го туру Ліги Європи.

За словами футболіста, який відсвяткував в день гри свій 25-літній ювілей, після пропущеного м'яча на початку першого тайму у команди було чимало часу, щоб переломити хід поєдинку. Але гравці опустили голови.

"Мабуть, сьогодні ми не виконали нічого з того, про що нас просили тренери. При цьому після першого голу все якось опустили голови, засмутилися. Хоча попереду було 70 хвилин ігрового часу - можна було виправити ситуацію і виграти матч. Але всі чомусь думали, що гра вже закінчена. В результаті, отримали ще два... Соромно, якщо чесно, за таку гру", - цитує Ярмоленко dynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, "Динамо" володіло перевагою в першому таймі, однак пропустила два голи на контратаках. Після перерви кияни не знайшли в собі сили посилити гру в атаці, так і не спромігшись хоча б раз вразити ціль. А в кінцівці через помилки в обороні дозволили "Ольборгу" довести рахунок до великого.

Ярмоленко вважає, що йому та партнерам слід переглянути ставлення до гри і матчів такого рівня.

Читайте також: Суркіс підкреслив, що згоден відпустити Ярмоленка тільки до топ-клубу з Європи

"Перш за все, необхідно переглянути своє ставлення. Тому що ми виграли пару матчів і подумали, що тепер непереможні, що тепер можемо обігравати в півноги. Потрібно всебічно розібратися в сьогоднішній грі, щоб такого більше не повторювалося", - вважає Ярмоленка.

Нагадаємо, що 6 листопада в Києві "Динамо" буде мати можливість взяти реванш за поразку від "Ольборга".

Додамо, що головний тренер "Динамо" Сергій Ребров однією з причин поразки команди назвав потворну гру в обороні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі