Ярмоленкa відпущу тільки в топ-клуб - Суркіс

Поділитися
Ярмоленкa відпущу тільки в топ-клуб - Суркіс Суркіс хоче, щоб з команди ніхто не пішов © Dynamo.kiev.ua
Президент київського клубу вважає, що гідно замінити Ярмоленко не зможе ніхто, а Мбокані повинен "гнити в дублі".

Ігор Суркіс пролив світло на ситуацію в "Динамо": бажання Андрія Ярмоленка піти в в сильніший клуб, демарш Мбокані і комплектацію команди.

"Ярмоленко хоче пограти в топ-клубі. Я йому надам таку можливість, але для цього у мене повинен лежати факс на столі, з пропозицією від топ-клубу про покупку Андрія, - заявив Суркіс в інтерв'ю MatchDay, - А якщо його не купить топ-клуб, Ярмоленко нікуди не піде і буде, як професіонал, відпрацьовувати свій контракт. Він не піде як Коноплянка, який намагається піти і шантажує свій клуб. Я вам гарантую, оскільки у нас інша обстановка в команді. У мене поки немає пропозицій по жодному з футболістів. І я мрію, щоб Андрій залишився в київському "Динамо". Але моє слово і Ярмоленко знає, і гравці. Якщо я не відпущу Ярмоленка, футболісти не будуть мені вірити. Якщо я отримаю гарну компенсацію, а Ярмоленко - топ- клуб ... Не "Сток Сіті", а топ-клуб, де він буде рости, то ми будемо їм пишатися".

Що стосується Мбокані і його незадоволення непопаданням до складу, то на цей рахунок у президента "Динамо" досить жорстка позиція - Суркіс готовий відправити легіонера в дубль: "Він не набрав форму. І вважає, що його будуть ставити в основний склад, раз він отримує хорошу зарплату. Але ніхто його ставити не буде. Він до мене приходить, а я його до тренера відправляю. Тренер каже: "Ти кондиції набери, будь тим Мбокані, яким був наприкінці сезону. Тоді ти будеш грати". Він ображається ... Нехай на себе ображається ... І, повірте мені, по ньому не буде пропозиції - буде "гнити" у другій команді. Навіть за гроші, які я його купив: не можу ж я через одного Мбокані підставити під удар всю команду? Нехай я ще втрачу 15 мільйонів. Але він ніколи не дасть мені зруйнувати команду".

Також Суркіс розповів, що "Динамо" на рік продовжило контракт з героєм фіналу Кубка України Олександром Шовковським. "Вважаю, ми зараз супер укомплектовані, - підкреслив Суркіс, - Єдине бажання, щоб ніхто не пішов. Якщо піде Мбокані, може, підпишемо нападника. Є у нас на прикметі, причому, форвард з топ-чемпіонату. Якщо піде Ярмоленко, теж є намітки. Але Ярмоленко не замінить ніхто...".

Нагадаємо, що в це міжсезоння кияни вже підписали Жуніора Мораеса, Морозюка, Петровича, а 5 червня уклали угоду з молодим захисником "Металіста" Олександром Османом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі