Ярмоленко відмовився переходити в дортмундську "Боруссію" - ЗМІ

Поділитися
Ярмоленко відмовився переходити в дортмундську "Боруссію" - ЗМІ Ярмоленко залишається в "Динамо" © ФФУ
Президент київського клубу Ігор Суркіс відмовився продавати лідера команди в німецьку Бундеслігу при аналогічній позиції самого гравця.

Агент Костянтин Нестеренко заявив, що півзахисник "Динамо" Андрій Ярмоленко дійсно був близький до трансферу в "Боруссію": "Наша компанія ProSportManagement разом із зарубіжними партнерами супроводжувала цю угоду. Президент компанії двічі спілкувався з Ігорем Суркісом, після чого "Боруссія" покращувала свою пропозицію. "Динамо" обидва рази відповіло відмовою".

"Так як ми супроводжували угоду тільки на рівні взаємовідносин між клубами, ми не вправі коментувати ні причини відмови, ні деталі контракту між гравцем і клубом. Про них повинні розповідати президент "Динамо", Андрій і його нові представники".

За даними Tribuna.com, Ярмоленко добровільно відмовився від переходу, що дозволило керівництву "Динамо" уникнути виконання умов клаусули.

Читайте також: Ярмоленко заявив, що цього літа вже не піде з "Динамо"

Нагадаємо, що раніше підписати гравця збірної України намагалися "Сток Сіті" і "Евертон", однак домовитися з "Динамо" англійцям не вдалося. Ярмоленко стане вільним агентом вже наступного літа, якщо кияни не зуміють домовитися з футболістом про продовження угоди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі