Ярмоленко обіцяє, що "Динамо" впорається з тиском і виграє срібло

Поділитися
Ярмоленко обіцяє, що "Динамо" впорається з тиском і виграє срібло
Лідер київського "Динамо" сподівається, що у наступному сезоні його команда приміряє золоті нагороди чемпіонату.

Напередодні поєдинку "Динамо" і "Дніпра", в якому і киянам, і дніпропетровцям, необхідно перемагати, один з лідерів динамівців впевнений у психологічній готовності своєї команди.

Всі хлопці розуміють, в якій команді грають, і що для "Динамо" буде означати третє місце. Тиск величезний, але, думаю, ми впораємося. - заявив київський універсал в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні".

Нагадаємо, що у 26-му турі чемпіонату України "Динамо" зустрінеться з "Дніпром", і цей матч у будь-якому випадку внесе певні корективи в турнірний розклад. Кияни випереджають дніпропетровців на 4 очки, і в разі перемоги, фактично "відцеплять" цей клуб від боротьби за срібло.

"Дніпро", у першу чергу, сильний командною грою. Найбільша небезпека виходить від трьох гравців - Коноплянки, Зозулі і Матеуса, - говорить Ярмоленко про козирі майбутнього суперника.

"Але я вважаю, що і "Дніпро", і "Металіст" ми повинні перемагати. Адже відступати нікуди", - впевнено заявив півзахисник.

Зазначимо, що крім зустрічі "Динамо" і "Дніпра" 26-й тур буде цікавий і матчем "Шахтар" - "Металіст". Саме у Донецьку "гірники" можуть де-факто оформити чемпіонський титул. Якщо ж харків'яни виграють, то зможуть зміцнити свої позиції у боротьбі за друге місце перед очним протистоянням з "Динамо" 4 травня.

Нагадаємо, що гра "Динамо" - "Дніпро" відбудеться 27 квітня на київському НСК "Олімпійський" о 19:30. !zn

Читайте також:

Сабо радить гравцям "Дніпра" знову віднайти психологію переможців

Фінал Кубка України знову перенесено

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі