Ярмоленко не хоче "після тридцяти плакати через те, що не пограв в серйозному чемпіонаті"

Поділитися
Ярмоленко не хоче "після тридцяти плакати через те, що не пограв в серйозному чемпіонаті" Ярмоленко готовий змінити клуб © ФК Динамо
Лідер "Динамо" розглядає пропозиції і сподівається найближчим часом змінити клуб.

Лідер "Динамо" Андрій Ярмоленко заявив, що у нього є пропозиції. Однак при цьому гравець вважає необхідним перейти в клуб, в якому можна рости і розвиватися.

"Пропозиції у мене є, але поки я роздумую над ними. Все повинно прояснитися в найближчий місяць, - сказав Ярмоленко в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні", - "Динамо" - це команда, за яку вболівав з дитячих років, яка виховала мене і зробила тим, ким я сьогодні є. Хочу, щоб рідний клуб отримав за мене гідну компенсацію. Мій контракт діє ще протягом року, і переговори з приводу трансферу потенційні покупці повинні вести виключно з динамівським з президентом Ігорем Михайловичем Суркісом".

При цьому Ярмоленко підкреслив, що фінансова сторона питання у новому клубі для нього ролі грати не буде: "Можете мені не вірити, але фінансова сторона майбутнього контракту не грає вирішальної ролі. Гроші, звичайно, важливі, однак набагато важливіше, як не банально це прозвучить, - перспектива розвитку і зростання. Чого точно не хотілося б, так це плакати у віці за тридцять через те, що не спробував себе колись в серйозному чемпіонаті, маючи такий шанс".

Нагадаємо, серйозний інтерес до українця виявляв британський "Сток Сіті", проте умовити Ярмоленка поповнити склад середняка АПЛ британцям, судячи з усього, не вдалося. Також ЗМІ називали півзахисника "Динамо" трансферною метою "Ліверпуля" і ПСЖ. А президент "Динамо" Ігор Суркіс заявляв, що відпустить Ярмоленка тільки в топ-клуб.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі