Ярмоленко назвав гру "Динамо" передбачуваною, Срна хоче і надалі грати в Харкові

Поділитися
Ярмоленко назвав гру "Динамо" передбачуваною, Срна хоче і надалі грати в Харкові "Шахтар" і "Динамо" зіграли внічию © ФК Динамо
Гравці "Динамо" і "Шахтаря" прокоментували нічию в українському "класіко".

Футболісти київського "Динамо" і донецького "Шахтаря" прокоментували результат матчу в Харкові, який завершився внічию (1:1).

Андрій Ярмоленко: "Чи задоволені результатом? Не знаю, чесно. Ми забили м'яч, після чого грали по рахунку. Відійшли назад і намагалися втримати перевагу. В атаці створили дуже мало моментів, так "Динамо" грати не повинно. Чи турбує відставання від "Шахтаря" на три очки? Найголовніше – показувати хорошу гру. Якщо вона у нас буде, то я впевнений, що ми станемо чемпіонами. Поки особисто мені наші останні три-чотири гри не дуже подобаються, тому що в атаці у нас зовсім немає моментів, ми передбачувано граємо, нас всі вивчили. Потрібно придумувати щось нове. Ми створили мало моментів не тільки в цій грі, але і в попередніх".

Олег Гусєв: "Трохи не дотерпіли в кінці, пропустили прикрий гол. Ну нічого, весь чемпіонат попереду, сподіваємося надолужити згаяне. Задоволені були б, якщо б здобули 3 очки. Можливості в нас були, щоб і втекти в контратаку, і забити другий, і не пропустити цей безглуздий гол, звичайна подача з флангу. Відрив у 3 очки так і залишився, це краще, ніж відрив у 6 очок. Слава Богу, що сьогодні все обійшлося без червоних карток, в матчах "Шахтаря" і "Динамо" давно такого не було".

Даріо Срна: "Спасибі уболівальникам "Шахтаря" за їх підтримку. Через два з половиною роки ми відчули, що перебуваємо десь дуже близько від дому. Звичайно, ми б хотіли і далі продовжувати грати в Харкові. Що стосується матчу, то сьогодні було справжнє дербі. А з приводу епізоду з пенальті... Ніяк не зрозумію, чому, коли в нашій штрафній йде боротьба, суддя ставить пенальті, а в штрафній "Динамо", коли хтось з них грає рукою, арбітр мовчить? Може, він просто не хоче бачити. Адже це вже не перший раз таке. Причому всі бачили цю руку: я, інші гравці. Всі визнали. А він не бачить. Зібралося стільки людей, і це дуже негарно. Я так судді і сказав, що якщо є пенальті, то його треба ставити".

Дентіньо: "Я вірив в себе. Коли сидів на лавці запасних, сказав Мігелю Кардосо, що якщо я зараз вийду на поле, то обов'язково заб'ю. Слава Богу, у мене з'явилася така можливість і я її реалізував. Богдан Бутко видав хороший крос, і мені вдалося відзначитися ударом головою. Я дуже радий, що зміг забити і не дозволити програти своїй команді. Але ми цілком могли виграти сьогоднішній матч, тому що "Шахтар" створював величезну кількість моментів, особливо у другому таймі. Хочу також сказати, що сьогодні була просто фантастична атмосфера на стадіоні, ми відчули себе як вдома. Вже дуже довго ми не бачили такої підтримки на трибунах".

Читайте також: Фонсека розкритикував арбітра, Ребров назвав результат справедливим

Нагадаємо, гол Гусєва з пенальті вивів "Динамо" вперед, але у другому таймі Дентіньо зрівняв рахунок після навісу Бутка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі