Ярмоленко може залишитися в "Динамо", якщо кияни вийдуть у фінал Ліги чемпіонів

Поділитися
Ярмоленко може залишитися в "Динамо", якщо кияни вийдуть у фінал Ліги чемпіонів Ребров не впевнений, що Ярмоленко залишить "Динамо" © ФК Динамо
Таке припущення зробив головний тренер київського клубу Сергій Ребров.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров припускає, що Андрій Ярмоленко може залишитися в київському клубі і після другої частини сезону.

"Ярмоленко так чи інакше покине "Динамо"? Я б не говорив про це так впевнено. Зрештою, все залежить від Андрія, і якщо, уявімо, команда проб'ється до фіналу Ліги чемпіонів, він може змінити своє рішення і залишитися в Києві. Ні від чого не можна зарікатися, але на даному етапі Ярмоленко - гравець "Динамо". Що буде завтра - покаже час", - підкреслив Ребров в коментарі "Спорт-Експрес в Україні".

Також Ребров спростував слух про інтерес по відношенню до Ярмоленка з боку "Атлетіко": "Андрій з'їздив у Мадрид на контрольне обстеження коліна, метою якого було зрозуміти, чи готовий він до повернення в загальну групу. І ніякого іншого підтексту за цим візитом немає".

На даний момент, за словами Реброва, Ярмоленко, який відновлювався після травми, вже приступив до роботи з м'ячем, питання лише в тому, коли він зможе тренуватися на сто відсотків.

Нагадаємо, у зимове міжсезоння підписати Ярмоленка хотіли "Евертон", "Боруссія" та інші клуби, але трансфер не відбувся.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі