Ярмоленко думав над пропозицією з Китаю "дві-три хвилини"

Поділитися
Ярмоленко думав над пропозицією з Китаю "дві-три хвилини" Ярмоленко до літа залишається в "Динамо" © ФК Динамо
Лідер не "Динамо" не став гнатися за зарплатою в 12 мільйонів євро.

Агент Андрія Ярмоленка Вадим Шаблій розповів про трансфер лідера "Динамо" в китайський клуб, який не відбувся. Китайці готові були заплатити за українського вінгера 60 мільйонів євро.

"Представники з китайського клубу вийшли на президента "Динамо" Ігоря Суркіса і на мене. До речі, з нами зв'язувалося багато людей з Китаю, але Андрій це всерйоз не сприймав. Він дійсно довго не роздумував.

З приводу пропозиції з Китаю у нас відбулася коротка розмова, хвилини дві-три. Він сказав "ні", і на цьому все. Це його не зацікавило. Що стосується суми трансферу, підтвердити її не можу, оскільки я її не обговорював - це не моя сфера діяльності, я обговорював тільки заробітну плату нашого футболіста. Вони готові були платити 12 мільйонів євро на рік", - сказав в інтерв'ю Шаблій Kp.ua.

Агент підкреслив, що до літа Ярмоленко залишиться в "Динамо", а далі буде видно: "До літа він буде радувати своєю грою столичних вболівальників, а влітку буде видно, які варіанти з'являться. Інтерес від різних клубів не пропадає, тому я постійно веду переговори. Звичайно, у Андрія є побажання. Недостатньо, щоб це був просто топ-клуб. Він думає над кожним варіантом. А пріоритетом для нього є англійська Прем'єр-ліга".

Читайте також: Суркіс підтвердив, що китайський клуб намагався купити Ярмоленка

Нагадаємо, раніше в Китай перебрався лідер "Шахтаря" Алекс Тейшейра, за якого "Цзянсу Сунін" заплатив 50 мільйонів євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі