Японія виділила фінансову допомогу українським гімнастам

Поділитися
Японія виділила фінансову допомогу українським гімнастам Українська гімнастика отримає допомогу від Японії © XSport.ua
На виділені гроші буде закуплено спеціальне обладнання.

Уряд Японії в рамках програми підтримки культурних проектів "КУСАНОНЕ" надасть безоплатну фінансову допомогу на суму 74,470 доларів Федерації гімнастики України.

Гроші будуть використані для закупівлі спортивного обладнання для жіночої та чоловічої команд з гімнастики і міні-автобуса для збірної з художньої гімнастики.

Церемонія підписання відповідних договорів відбулася у п'ятницю, 20 січня, в резиденції посла Японії в Україні в Києві, а на заході були присутні посол Японії Шигекі Сумі, третій секретар посольства Японії Йошино Шюнтаро, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, а також ряд українських чиновників і спортсменів.

Для збірних з гімнастики планується закупівля набору паралельних брусів, набору різновисоких брусів, набору для опорного стрибка і гімнастичного коня.

Читайте також: Гімнаст Верняєв виграв "золото" на етапі Кубка світу

Нагадаємо, в серпні минулого року президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка домовився про передачу Україні гімнастичного обладнання, яка використовувалося на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі