Янукович за 10 днів до Євро-2012 закликав «остаточно навести лад в усіх напрямках»

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Українські міста, що прийматимуть Євро-2012, повинні виглядати святково. Янукович попросив мерів взяти це питання під особистий контроль.

Президент України Віктор Янукович закликав місцевих керівників протягом останніх 10 днів до Євро-2012 остаточно завершити підготовку до чемпіонату.

Про це він повідомив 30 травня, виступаючи на засіданні Комітету з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Янукович нагадав, що залишилось 10 днів до початку чемпіонату, і «за цей час ми повинні остаточно навести лад в усіх напрямках».

У першу чергу він закликав встановити безпеку під час турніру. «Перш за все, я просив би, Борисе Вікторовичу (Колесніков, віце-прем'єр-міністр), разом з керівниками правоохоронних органів, Андрію Петровичу (Клюєв, секретар РНБО), розглянути всі питання, що стосуються безпеки», - сказав Янукович.

Він також закликав керівництво міст України, де проходитимуть матчі чемпіонату, забезпечити гідну підготовку до Євро і завершити все те, що ще не зроблено.
«Безумовно, потрібно подивитися на ті дрібниці, про які ми говоримо, навести лад навколо об'єктів інфраструктури Євро-2012, починаючи з аеропортів. Узбіччя, тротуари. Потрібно висадити квіти. Час ще залишився, щоб наші міста виглядали святково», - сказав президент.

«Тому я просив би, Борисе Вікторовичу (Колесников), виконавців усіх зараз послати у наші регіони, там, де буде проводитися чемпіонат, все перевірити, допомогти. І мери міст Києва, Донецька, Харкова, Львова, голови адміністрацій обласних - я вимагаю від вас, щоб ви у ці дні все протупали власними ніжками, як кажуть, подивилися на власні очі, все особисто перевірили», - сказав Янукович. !zn

Читайте також:

Україна очікує на Євро-2012 до 1,2 мільйона туристів, експерти - до 500 тисяч


Азаров заявив, що бойкот Євро-2012 уже позначився на притоці туристів

Кабмін: Українські дороги готові до Євро-2012 «на четвірку» (відео)

Уболівальники Євро-2012 розкупили всі місця у п'ятизіркових готелях

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі