Всі квитки на Євро-2012 продано

Поділитися
Українсько-польський турнір побив усі рекорди за інтересом до придбання перепусток на футбольні поєдинки. Всі квитки на матчі фінальної частини Євро-2012 продано.

Усі квитки на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року продано. Про це в інтерв'ю виданню «Российская газета» заявив операційний директор УЄФА Мартін Каллен.

«Я точно знаю, що вільних місць не буде на жодній арені. У мене у папці є всі цифри. Якщо коротко - то всі квитки на чемпіонат продано. Можна закривати цю тему, і власне переходити до футболу. Цей чемпіонат стане знаковим. Ніколи ще в історії європейського футболу ми не стикалися з такою увагою до Євро», - сказав він.

Операційний директор УЄФА додав, що більше за всіх квитків купили вболівальники з України, Польщі, Англії, Голландії та Швеції. Трохи менше цікавилися футболом в Іспанії, Італії та Франції. Росії, вибачте, у списках лідерів немає. Квитки у вашій країні замовляли вкрай неохоче.

«Всього ж квитки на чемпіонат будуть відправлені до 206 країн світу. Це, до речі, теж новий рекорд для європейської першості», - підкреслив Кален.

Він також повідомив, що вболівальники зможуть отримати свої іменні квитки на Євро-2012 поштою після 10 травня. За словами Каллена, УЄФА навмисно затягнув поширення квитків, щоб не дати шахраям можливості підготувати фальшиві квитки.

"Нові квитки будуть мати кілька ступенів захисту - більше п'яти, а адресне розсилання для фанатів ми почнемо дуже скоро і після 10 травня всі, хто купив квитки, отримають їх поштою", - зазначив він.

Євро-2012 буде проходити в Україні та Польщі з 8 червня по 1 липня. У Польщі приймаючими містами стануть Варшава, Вроцлав, Гданськ і Познань, в Україні матчі турніру пройдуть у Харкові, Львові, Донецьку і Києві. !zn

Читайте також:

На час проведення Євро-2012 перекриють центр Києва

Україна розраховує заробити на Євро-2012 мільярд доларів

У тролейбусі та метро можна буде проїхати за квитком на Євро-2012

У Києві до Євро-2012 масово знищують безпритульних тварин

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі