Вперше за кілька років букмекери вважають "Динамо" фаворитом протистояння з "Шахтарем"

Поділитися
Вперше за кілька років букмекери вважають "Динамо" фаворитом протистояння з "Шахтарем"
На боці "Динамо" - найкраща підтримка глядачів, більш збалансований склад, а головне - більша впевненість у завтрашньому дні.

Букмекери вперше за кілька років віддають перевагу "Динамо" в класичному українському протистоянні з донецьким "Шахтарем".

На те, що кияни переможуть принципового суперника у матчі за Суперкубок, який відбудеться 22 липня у Львові, і яким володіє саме команда з Донецька, можна поставити з досить вірогідним показником 1,39. Тоді як зворотна подія котирується з коефіцієнтом 3,02.

Також букмекери вірять у те, що матч завершиться перемогою динамівців в основний час: на цю подію можна поставити з "відповіддю" 1,80. А якщо вже у "Шахтаря" є шанси, то лише в додатковий час - нічия вважається більш вірогідним результатом, ніж перемога команди Мірчі Луческу.

Судячи з усього, на букмекерські розклади вплинули нещодавні події в донецькій команді, а також по суті військове положення в самому Донецьку. Вже кілька місяців футболісти "Шахтаря" живуть і працюють в нестабільних умовах, а кілька днів тому ряд південноамериканських легіонерів відмовилися повертатися в Україну з Франції, де команда завершувала підготовку до сезону.

Втрата ключових виконавців дійсно знижує шанси "Шахтаря" на успіх, і швидше за все, Мірча Луческу віддасть перевагу українським футболістам не тільки як зазвичай в лінії захисту, але і в центрі поля, а також в атакуючих рядах.

Що стосується "Динамо", то незважаючи на пошкодження Дениса Гармаша та Євгена Хачеріді, інші провідні футболісти киян перебувають у хорошій готовності.

Додамо, що Суперкубком володіли лише "Динамо" і "Шахтар" - на рахунку команд по 5 перемог. Востаннє принципові суперники зустрічалися в двобої за трофей у 2011 році - тоді удача була на боці "біло-синіх" - 3:1.

Нагадаємо, що матч за Суперкубок відбудеться 22 липня на "Арені-Львів" о 21:00. Матч розсудить арбітр Юрій Можаровський. Організатори поєдинку обіцяють транспортну підтримку глядачів аж до 01:00 год. ночі. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі