Вперше в історії Кубок Стенлі розіграють команди з Лос-Анджелеса і Нью-Йорка

Відео
Поділитися
Вперше в історії Кубок Стенлі розіграють команди з Лос-Анджелеса і Нью-Йорка © LA Times
Вперше в історії Кубка Стенлі у вирішальній серії зіграють команди, які представляють два найбільших міста США. А чинний володар титулу Чикаго склав свої повноваження.

"Лос-Анджелес Кінгз" помстився "Чикаго Блекхокс" за поразку у фіналі Західної конференції у минулому сезоні Національної хокейної ліги і тепер позмагається за Кубок Стенлі з "Нью-Йорк Рейнджерс".

У вирішальній зустрічі серії до чотирьох перемог каліфорнійці обіграли чинних володарів титулу 5:4 в овертаймі. Вирішальну шайбу на 66-й хвилині закинув Алек Мартінес.

"Лос-Анджелес" виходить у фінал Кубка вдруге за два сезони - нагадаємо, що "Королі" вперше в історії здобули трофей в чемпіонаті-2011/12, обігравши "Нью-Джерсі Девілз".

Фінальна серія розпочнеться 4 червня - перевага свого майданчика буде у "Нью-Йорка".

Таким чином, знову чинний володар Кубка Стенлі не зумів повторити свій успіх і захистити титул. В останні два сезони поспіль заповітну чашу піднімали вгору хокеїсти "Детройт Ред Вінгз" - у 1997-98 роках.

"Чорні яструби" зупинилися за крок до фіналу. В домашній зустрічі вони вели у рахунку у третьому періоді, але за 7 хвилин до фінальної сирени словак Мар'ян Габорік відновив рівновагу - 4:4. Ну а в овертаймі гості поборолися за шайбу за воротами і Мартінес зробив точний кидок із п'ятачка - 5:4, зануривши 20-тисячну арену United Center у справжню жалобу.

Відзначимо, що "Лос-Анджелес" у другому раунді поспіль зумів дотиснути суперника у 7-му матчі протистоянь. У попередній стадії "Королі" здолали "Анахайм Майті Дакс". !zn

Читайте також:

Зірка НХЛ Олександр Овечкін став найгіршим хокеїстом ліги

Російський тренер "Донбасу" впевнений, що про виключення українців з КХЛ не йдеться

Легендарний тренер запропонував "Донбасу" переїхати до Києва - щоб зберегти місце у КХЛ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі