"Ворскла" і "Таврія" зламали п'ятничну традицію і видали бойову нічию

Поділитися
"Ворскла" і "Таврія" зламали п'ятничну традицію і видали бойову нічию Футболісти видали бойову нічию на старті туру © vorskla.com.ua
Цікавий і насичений подіями 26-го тур чемпіонату української Прем'єр-ліги стартував зустріччю в Полтаві, в якій переможця так і не було визначено.

Усупереч традиції, коли на старті весняних турів чемпіонату України команди не радують уболівальників яскравою і барвистою грою, "Ворскла" і "Таврія" провели бойовий матч і зуміли чотири рази засмутити воротарів команд. Нічия 2:2, втім, ніяк не вплинула на турнірний розклад.

Під завісу не зовсім вдалого для обох команд сезону полтавська і сімферопольська команди вже не вирішують жодних завдань в чемпіонаті української Прем'єр-ліги. Тим не менш, суперники не почали закриватися і діяти в обороні, а провели поєдинок на зустрічних курсах. З перших хвилин футболісти йшли вперед, що в результаті вилилося в чотири забитих м'ячі.

Першість захопила "Таврія" та її нападаючий Антон Шиндер. "Ворскла" відповіла навісом-ударом у виконанні Йована Маркоскі. Серія небезпечних моментів завершилася взяттям воріт.

Причому двічі протягом трьох хвилин арбітр поєдинку Віталій Романов вказав на "крапку", караючи команди 11-метровими ударами. В першому випадку в штрафній "Таврії" рукою зіграв Олег Гуменюк (точніше м'яч влучив у його руку) і Арте Громов точно пробив в ціль, а в другому в такій же ситуації "постраждав" полтавець Ігор Пердута. Сергій Назаренко також був точний - 1:1.

На старті другого тайму від вірного гола "Ворсклу" врятувала штанга - це пробивав невтомний Назаренко. А незабаром гості вийшли вперед - Шиндер скинув у штрафний на Максима Фещука і той ударив в ближній кут - 1:2. Полтавчанам потрібний якийсь час, щоб прийти до тями, тим більше, що за гарячими слідами Назаренко міг збільшити перевагу "Таврії". Друга половина другого тайму пройшла під диктовку господарів.

На 85-й хвилині Сергій Свистун зробив, як виявилося, важливу заміну, випустивши на поле Євгенія Будника, який першим же торканням до м'яча зрівняв рахунок. Зі штрафного йому вдалося перекинути стінку - 2:2.

"Ворскла" - "Таврія" - 2:2 (1:1)

Голи: Громов, 30 (з пенальті), Будник, 86 - Назаренко, 34 (з пенальті), Шиндер, 59

"Ворскла": Непогодов, Пердута, Даллку, Ткачук, Лагос (Будник, 85), Скляр (Гармаш, 46), Маркоскі, Чеснаков, Кривошеєнко, Громов, Силюк (Рєбьонок, 46)

"Таврія": Кахриман, Буссаіді, Єзерський, Селіо, Путраш, Гомес, Павленко, Гуменюк, Назаренко, Фещук (Матвієнко, 83), Шиндер

Попередження: Ткачук - Гуменюк, Назаренко, Павленко, Єзерський.

Зазначимо, що 27 квітня в рамках 26-го туру зіграють "Говерла" - "Арсенал", "Волинь" - "Металург" З, "Чорноморець" - "Іллічівець" і "Динамо" - "Дніпро". !zn

Читайте також:

"Арсенал" розрахувався з боргами, уникнувши санкцій від футбольних інстанцій

Ярмоленко обіцяє, що "Динамо" впорається з тиском і виграє срібло

У Прем'єр-лізі все-таки відбулася чергова тренерська відставка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі