Воротар Рибка вирішив покинути "Шахтар"

Поділитися
© eurosport.ru
Рибка, який був дискваліфікований на два роки за застосування допінгу, прийшов до висновку, що йому буде складно боротися за місце в основному складі, не маючи довгий час ігрової практики.

Воротар донецького "Шахтаря" Олександр Рибка прийняв рішення залишити клуб і відхилив пропозицію керівництва підписати новий трирічний контракт.

"Саша прийшов до висновку, що йому буде складно боротися за місце в основному складі, не маючи довгий час ігрової практики. Така його позиція. У свою чергу, ФК "Шахтар" виконає перед Олександром всі свої зобов'язання. Клуб завжди був на боці Олександра, ми поважаємо його позицію. Дякуємо йому за час, проведений у "Шахтарі", за виконану роботу на благо клубу і бажаємо удачі в майбутньому", - повідомив прес-службі клубу генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін.

Як повідомлялося, 30 січня Рибка був дискваліфікований Контрольно-дисциплінарним комітетом УЄФА на два роки за застосування допінгу.

16 березня Апеляційний комітет УЄФА розглянув апеляцію воротаря донецького "Шахтаря" і залишив у силі рішення про відсторонення його від футболу на два роки.

21 травня стало відомо, що Спортивний арбітражний суд Лозанни відхилив апеляцію Рибки на рішення компетентних органів УЄФА.

Вихованець київського "Динамо", чемпіон і володар Кубка України 2007 року Рибка перейшов у "Шахтар" влітку 2011 року і досить швидко зумів стати основним воротарем чемпіона України. 11 жовтня 2011 24-річний воротар дебютував за національну збірну України в товариському матчі з Естонією. Він не пропустив жодного м'яча у свої ворота, і зміг відбити пенальті. Потім Рибка зіграв у матчі проти Німеччини на НСК "Олімпійський" (3:3). !zn

Читайте також:

«Шахтар» опротестує дискваліфікацію Рибки

Рибку дискваліфікували на два роки

Директор «Шахтаря»: Рибка сам винен в дискваліфікації

Воротар донецького «Шахтаря» попався на допінгу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі