Воротар "Динамо" знову отримав шанс зіграти за збірну

Поділитися
Воротар "Динамо" знову отримав шанс зіграти за збірну Алекдсанр Рибка отримав шанс повернутися в збірну © football.ua
З-за травми одеського голкіпера Дмитра Безотосного тренерський штаб збірної прийняв рішення надати шанс голкіперу київського "Динамо".

Воротар київського "Динамо" Олександр Рибка знову отримав шанс зіграти за збірну: тренерський штаб "синьо-жовтих" прийняв рішення викликати його на два матчі відбіркового циклу Євро-2016 проти Білорусі та Македонії.

На вимушену заміну Михайло Фоменко пішов з-за травми Дмитра Безотосного з "Чорноморця". Втім, сам виклик у розташування української команди одеського голкіпера викликав здивування, адже "Чорноморець" вже два матчі виставляє на останній рубіж Євгена Паста.

Читайте також: Динамівець Гусєв наздогнав Шовковського за кількістю матчів за збірну

Як би там не було, але після свого повернення в "Динамо" в січні 2014 року Рибка вперше зацікавив Фоменко і тепер отримав шанс витіснити з основи Андрія П'ятова з "Шахтаря". Тим більше, що подібний досвід у 27-річного Рибки вже є: у 2011 році він несподівано для багатьох переїхав з Києва у Донецьк, де настільки сподобався Мірчі Луческу своєю грою, що на деякий час став основним голкіпером.

Втім, історія із вживанням заборонених препаратів і подальша дискваліфікація на два роки не дозволила йому розкритися до кінця.

Всього в активі Рибки - участь у двох матчах національної збірної: 11 жовтня 2011 року в товариському поєдинку проти Естонії йому вдалося відстояти на нуль і відбити пенальті. Місяць потому в неймовірний за напруженням протистоянні з Німеччиною (перший матч на НСК "Олімпійський" після реконструкції перед Євро-2012) Рибка пропустив три м'ячі від суперника, а гра завершилася внічию 3:3.

Читайте також: Дискваліфікований воротар "Шахтаря" зізнався, що його клуб не "особливо захищав його"

Нагадаємо, що 8 жовтня в Борисові українці зіграють проти Білорусі, а 12-го числа у Львові - проти Македонії.

Відзначимо, що в першому турі відбірного турніру Євро-2016 збірна України програла Словаччині 0:1 в Києві. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі