Володимиру буде важко виграти бій у Джошуа через вік - тренер Кличка

Поділитися
Володимиру буде важко виграти бій у Джошуа через вік - тренер Кличка Башир вважає вік Кличка проблемою © XSport.ua
Джеймс Алі Башир заявив, що українському боксеру може перешкодити його вік.

Колишньому чемпіонові світу Володимиру Кличку (64-4, 53 КО) буде важко побити володаря поясу IBF у суперважкій вазі Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) через різницю у віці. Про це заявив тренер українця Джеймс Алі Башир.

"Як і усі в такому віці, Володимир старіє. Всі старіють - не треба дивитися на світ через рожеві окуляри. Потрібно бути реалістом, оцінюючи те, що відбувається. Володимиру складно буде виграти цей бій, адже Джошуа - молодий, непереможений чемпіон, який дуже сильний фізично і володіє сильним ударом. Скільки Джошуа років? 29, 28? (27 - прим.). А Володимиру буде вже 41 рік на момент бою", - сказав Алі Башир.

"Це буде важкий бій для Володимира Кличка, але може його досвід переважити всі переваги Джошуа? Може. У Володимира колосальний досвід, і тільки недалека людина може недооцінювати його значимість. Володимир вже проходив все - він падав, на ньому ставили хрест, а він повернувся і 10 років керував дивізіоном".

"Досвід Володимира - його головна перевага в цьому бою. І, так, в боксі все може вирішити один удар, і я неодноразово був свідком того, як постаріли боксери, завдяки колосальному досвіду, проводили змінюючі весь хід бою удари в поєдинках проти більш молодих суперників. Але Володимир не з тих ветеранів, які покладаються лише на свій сильний удар. Він покладається на свій розум, свій боксерський інтелект і свою майстерність - а він чудовий боксер".

Нагадаємо, поєдинок екс-короля суперважкого дивізіону Володимира Кличка проти Ентоні Джошуа відбудеться 29 квітня на стадіоні "Уемблі".

Раніше повідомлялося, що всі квитки на бій Кличка і Джошуа продані.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі