Володимир Кличко захистив свої титули, побивши непереможного поляка Ваха (ВІДЕО)

Поділитися
Протягом дванадцяти раундів Володимир активно атакував і мав велику перевагу. Вах проявив справжні чудеса стійкості, витримавши безліч попадань у голову. Троє суддів одноголосно віддали перемогу українцеві.

Український боксер-суперважкоатлет, чемпіон світу за версіями IBF і WBO, а також суперчемпіон WBA Володимир Кличко захистив свої титули в бою з поляком Маріушем Вахом.

Поєдинок видався непростим для українського чемпіона. Протягом дванадцяти раундів Володимир активно атакував і мав велику перевагу, проте його суперник виявляв справжні чудеса стійкості, витримавши безліч попадань у голову.

Лише в п'ятому раунді у поляка був шанс переломити хід поєдинку. Вах скористався розслабленням Кличко, провів декілька небезпечних ударів, але Володимира врятував гонг. Після цього український чемпіон зміг взяти ситуацію під контроль і до кінця поєдинку не випускав ініціативу зі своїх рук.

У підсумку всі троє суддів одноголосно віддали перемогу Володимиру Кличку. Перемога стала для Кличка-молодшого 59-ою на професійному рингу.


Відзначимо, що для Маріуша Ваха поразка від українця стала першою в кар'єрі. Вах, який молодше 36-річного опонента на чотири роки, раніше виграв 27 матчів (15 з них - нокаутом). !zn

Читайте також:

Володимир Кличко вибрав собі нового тренера


Бій Кличко-Повєткін відбудеться до кінця лютого 2013

Брати Клички проведуть ще п'ять боїв на двох

Кличко планує виступати на рингу до п'ятидесяти років

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі