Володимир Кличко: Томпсон дуже небезпечний, оскільки це його останній шанс

Поділитися
Український чемпіон готовий відстоювати свої титули в бою проти американця Тоні Томпсона. Минулий бій проти Томпсона українець вважає одним з найскладніших в кар'єрі. «Він добре підготовлений і точно знає, що і як робити в ринзі», - зазначив Кличко.

Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями WBO / WBA / IBF / IBO Володимир Кличко вважає, що суботній поєдинок з Тоні Томпсоном буде дуже непростим, як і їхній перший бій в 2008 році.

«Я був дуже здивований тим, що Тоні, будучи людиною, яка любить поговорити, цього разу був не дуже балакучим», - розповів Кличко-молодший журналістам.

«Слід зазначити, що для 40-річного хлопця, він виглядає чудово. Він добре підготовлений і точно знає, що і як робити в ринзі. Я впевнений в тому, що Тоні знає мене, як ніхто інший. Тоні не тільки зустрічався зі мною в поєдинку, але ми ще й спарингували з ним в 2003 році», - зізнається українець.

«Бій з Томпсоном в 2008 році був одним з найважчих у моїй кар'єрі. Щоб перемогти, мені довелося змінити стратегію поєдинку, - продовжує український чемпіон, - Пізніше Томпсон був спаринг-партнером у Віталія. Я думаю, що Тоні розуміє, чого очікувати в ринзі. Я бачу, що він дуже мотивований. Зрештою, це його останній шанс у кар'єрі стати чемпіоном світу і на цьому етапі будь-який спортсмен дуже небезпечний».

«Було дуже непросто підготуватися до бою з Томпсоном. Складність полягала в тому, щоб знайти належних спаринг-партнерів для підготовки до бою з шульгою», - закінчив Кличко-молодший.

Як відомо, поєдинок Володимира Кличка і Тоні Томпсона відбудеться найближчої суботи, 7 липня, у Швейцарії. Хоча Томпсон отримав право на бій по лінії IBF, на кону в цьому поєдинку будуть всі пояси, які належать українському чемпіонові.

В 2008-му, не дивлячись на те, що Володимир Кличко виграв нокаутом в 11-му раунді, в ході поєдинку українцеві немало дісталося від американця. !zn

Читайте також:

Кличко-старший проведе свій останній поєдинок у Москві


Нова зірка російського боксу почав переговори про бої з братами Кличками

Кличко відмовився від бою з Хеєм і Чісорою

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі