Володимир Кличко продасть свою олімпійську медаль на благодійному аукціоні

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
На благодійному аукціоні в Києві також можна буде купити гоночний комбінезон Шумахера і гітару Глена Хьюза з Deep Purple.

Олімпійський чемпіон з боксу 1996 року в Атланті Володимир Кличко виставить свою золоту медаль на благодійному аукціоні, який пройде в Києві у четвер, 29 березня. Як повідомляє Фонд братів Кличко, в гала-вечорі очікується участь 150 гостей з усього світу.

Як пояснив Володимир Кличко, 16 років тому він передав олімпійську медаль в Музей історії Києва на прохання його директора. «Довгий час вона знаходилася там, проте, вже багато років Музей не працює, а його експонати припадають пилом в підвалах і на складах. Саме тому ми вирішили виставити медаль на Благодійному аукціоні. Вона принесла успіх, як моєму братові, так і мені, і також стала основною нашого успіху в професійному спорті. Безумовно, «золото» Атланти принесе успіх також і її власникові. І найголовніше – вона допоможе здійснити мрії десятків тисяч українських дітей», - сказав боксер.

Очікується, що семиразовий чемпіон світу з автоперегонів у класі машин «Формула-1» німець Міхаель Шумахер виставить на аукціон свій гоночний комбінезон, а гітарист групи Deep Purple Глен Хьюз - гітару, на якій буде грати на гала-вечорі.

Всі кошти, які надійдуть від гостей гала-вечора в Києві, будуть направлені на реконструкцію дитячих спортивних шкіл та організацію літнього освітнього табору для дітей з неповних сімей. !zn

Читайте також:

Стала відома дата наступного бою Володимира Кличка

В Україні назвали кращих спортсменів 2011

Кличко-молодший після спорту політикою займатися не планує

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі