Володимир Кличко обере нового суперника між двома американцями

Поділитися
7 липня Володимир Кличко проведе бій проти обов'язкового претендента на пояс IBF Тоні Томпсона. Українець вже підшукує суперника на наступний поєдинок, який відбудеться в листопаді у США.

Український боксер-суперважкоатлет Володимир Кличко наступний бій, після запланованого на 7 липня поєдинку проти Тоні Томпсона, можливо, проведе у листопаді в Америці.

«Поки я думаю про бій 7 липня у Берні проти Тоні Томпсона, з яким я боксував у 2008 році. Той бій закінчився моєю перемогою в 11-му раунді. Зроблю все можливе, щоб нокаутувати суперника і захистити титули. Наступний бій, можливо, буде в листопаді», - розповів Кличко.

«Поки немає ні дат, ні суперників немає, але не виключаю, що поєдинок пройде в Америці. Є два американських боксера: Сет Мітчелл і Кріс Арреола. Другий після програшу Віталію знову повернувся в число кращих боксерів світу», - додав він.

Як відомо, 7 липня Володимир Кличко проведе бій проти обов'язкового претендента на пояс IBF Тоні Томпсона. Поєдинок відбудеться на футбольному стадіоні у столиці Швейцарії - Берні.

Нагадаємо, що у своєму останньому поєдинку Володимир Кличко захистив титул чемпіона в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO, нокаутувавши француза Жан-Марка Мормека у четвертому раунді. !zn

Читайте також:

Нова зірка російського боксу почав перемовини про бої з братами Кличками

Стала відома дата наступного бою Володимира Кличка

Віталій Кличко обрав дату наступного бою

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі