Володимир Кличко змінив плани щодо майбутнього бою

Поділитися
Володимир Кличко змінив плани щодо майбутнього бою Володимир Кличко може зустрітися з американцем Браянтом Дженнінгсом © facebook.com/KlitschkoOfficial
Судячи з усього, бою зі скандалістом Шенноном Бріггсом найближчим часом не буде - Кличко веде переговори з іншим боксером.

Американські боксерські сайти повідомили про те, що представники українського чемпіона світу за чотирма версіями почали переговори з американським проспектом Браянтом Дженнінгсом.

Володимир Кличко може провести свій наступний бій у квітні 2015 року, тому вже зараз йде дискусія щодо майбутнього опонента українця. Дженнінгс, як і попередній противник Кличка болгарин Кубрат Пулєв, є непереможним боксером. На його рахунку 19 матчів, 10 з яких він завершив нокаутом.

Повідомляється, що ймовірним місцем проведення бою стане або Німеччина, або США.

Одна з причин, по якій Кличко може погодитися на бій з Дженнінгсом - контракт з американським телеканалом НВО, який може бути зацікавлений у такому суперництві.

Втім, поки невідомо, під егідою якої з чотирьох організацій проходитиме поєдинок - WBA, WBO, IBF або IBO: Дженнінгс близький до чемпіонського бою WBC, титулом якою Володимир не володіє, але при цьому входить в топ-10 рейтингу інших версій.

Дженнінгс на думку фахівців відрізняється хорошою технікою, а також неабиякими габаритами - зріст 188 см, що значно менше за Кличка, але при цьому розмах рук - 213 см - на 7 см більше, ніж у українця.

Володимир Кличко називав Дженнінгса серед можливих суперників відразу ж після перемоги над Пуловим нокаутом в п'ятому раунді нелегкого бою. Однак потім українець заговорив і про Шеннона Бріггса, який останнім часом запам'ятався хіба що скандальною поведінкою поза рингом і зустрічами з посередніми боксерами в ринзі. Однак, судячи з усього, Кличко припустив, що може зустрітися з Бріггсом лише то жартома, чи то інтриги заради.

Судячи з усього, звична для Кличка історія з майбутніми суперниками буде тривати мінімум до середини грудня, а вже в новий рік українські вболівальники вступлять зі знанням імені опонента.

Читайте також: Бій Кличко - Пулєв показав зростання популярності українського боксера у США

23 листопада український чемпіон в напівлегкій вазі Василь Ломаченко травмував руку, але успішно пройшов перший захист титулу WBO проти тайського боксера Чонлатарина Пирияпиньо. Це була третя перемога українця у чотирьох поєдинках на профірингу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі