Володимир Кличко назвав реванш з Ф'юрі найважливішим боєм у своїй кар'єрі

Поділитися
Володимир Кличко назвав реванш з Ф'юрі найважливішим боєм у своїй кар'єрі Кличко хоче повернути свої пояси © skysports.com
Український боксер поки не знає, що буде з його кар'єрою після цього поєдинку.

Екс-чемпіон світу Володимир Кличко назвав реванш з володарем чемпіонських поясів WBA, WBO і IBO Тайсоном Ф'юрі найважливішим боєм у своїй кар'єрі.

"Я поки не знаю, що буде далі з моєю кар'єрою. Звичайно, у мене є плани, що я буду робити, коли боксерська кар'єра закінчиться. Але прямо зараз я думаю тільки про бій з Ф'юрі. Подивимося, що буде далі.

Я хочу повернути мої пояси. Це буде найважливіший бій у моїй спортивній кар'єрі. Я завжди стаю краще, коли люди настроєні проти мене. У Манчестері 90 відсотків глядачів будуть проти мене", - сказав Кличко.

Нагадаємо, 28 листопада минулого року Ф'юрі виграв у Кличка одноголосним рішенням суддів і відібрав у українця всі його чемпіонські пояси. Пізніше британець був позбавлений поясу за версією IBF за відмову битися з українцем В'ячеславом Глазковим.

Володимир Кличко отримає шанс повернути пояси і взяти реванш 9 липня в Манчестері.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі