Володимир Кличко може поїхати на Олімпіаду після реваншу з Ф'юрі

Поділитися
Володимир Кличко може поїхати на Олімпіаду після реваншу з Ф'юрі Кличко може вдруге поїхати на ОІ © klitschko-brothers.com
Менеджер команди Кличка-молодшого заявив, що в українця є шанси виступити в Бразилії.

Володимир Кличко все ще зберігає шанси на те, щоб взяти участь в Олімпійських іграх в Бразилії. Про це заявив менеджер українця Берндт Бенте.

"Якщо дата бою-реваншу з Ф'юрі дозволить, то Кличко буде готовий прийняти участь в Олімпіаді", - наводить слова Бенте Krone.at.

При цьому Бенте підкреслив, що найбільш ймовірними датами проведення реваншу з британським чемпіоном є початок червня, а також початок липня.

Нагадаємо, сам Кличко, який є чемпіоном Олімпійських ігор в Атланті-1996, сказав, що про участь в Олімпіаді поки не думає, так як зосереджений на реванші з Ф'юрі.

Читайте також: Володимир Кличко продовжує тренування і "не може дочекатися реваншу з Ф'юрі"

Раніше Всесвітня боксерська рада (WBC) заборонила боксерам-професіоналам брати участь в Олімпіаді, пригрозивши виключенням зі своїх рейтингів. Володимира Кличка в рейтингу WBC немає.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі