Володимир Кличко хоче провести прощальний бій в Києві

Поділитися
Володимир Кличко хоче провести прощальний бій в Києві Кличко хотів би завершити кар'єру на рідній землі © Daily Mail
Знаменитий боксер допустив, що українські вболівальники в майбутньому можуть побачити його на ринзі саме у столиці на "Олімпійському".

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко (64-4, 54 КО) зізнався, що хоче попрощатися з боксом на столичному НСК "Олімпійський".

"Ця арена відповідає всім вимогам для організації та проведення чемпіонських боїв. "Олімпійський", на якому відбувся фінал Євро-2012, ні в чому не поступається найкращим німецьким стадіонам.

Але тут треба, щоб зійшлося кілька ключових складових. Я можу констатувати, що дуже хочу провести бій у Києві. Було б символічно провести свій прощальний бій тут", - сказав Кличко-молодший.

Варто відзначити, що Володимир Кличко лише одного разу вийшов на ринг в Україні, коли в 1998-му році поступився технічним нокаутом американцю Россу П'юріті. Також свої поєдинки екс-чемпіон проводив у Німеччині, Австрії, Угорщині, Росії, Швейцарії та Великобританії.

Читайте також: Джошуа впевнений, що переможе Кличка нокаутом

Свій наступний бій Володимир Кличко проведе проти британського володаря поясу IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) на "Уемблі". На кону поєдинку стоятиме пояс чемпіона світу за версіями IBF і IBO, а також пояс WBA Super.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі