"Волинь" втратила перемогу над "Ворсклою" за дві хвилини до фінального свистка

Відео
Поділитися
"Волинь" втратила перемогу над "Ворсклою" за дві хвилини до фінального свистка "Волинь" і "Ворскла" знову не зуміли виявити переможця © fcvolyn.net
У напруженому матчі, який відбувся в Луцьку, команди забили чотири голи і не змогли визначити, хто ж з них сильніший.

Луцька "Волинь" втратила перемогу над "Ворсклою" за дві хвилини до фінального свистка: на 86-й хвилині лучани забили другий гол і вийшли вперед, але незабаром провал в їхній обороні призвела до того, що полтавчани зрівняли рахунок - 2:2.

Зустріч відбулася у рамках 8-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги. Цікаво, що "Волинь" вперше за 16 матчів зіграла внічию з суперником. І що ще цікавіше - остання світова була зафіксована 23 березня саме у поєдинку з полтавчанами.

Таким чином, турнірній таблиці чемпіонату залишилася лише одна команда з нулем у графі "нічиї" - донецький "Шахтар". "Волинь" потіснила з п'ятого місця донецький "Олімпік", який у рамках 8-го туру зіграє із львівськими "Карпатами".

Ігри "Волині" та "Ворскли" в останній час мають свої підґрунтя, так як по суті це зустрічі вчителя з учнем - Віталій Кварцяного та Василя Сачка, який пограв під керівництвом досвідченого наставника п'ять років. Однак, в минулому сезоні команди двічі розписали мирову - 3:3 в Полтаві і 0:0 в Луцьку.

Читайте також: Кварцяний відповів Луческу за критику Кубку України

До завершального 10-хвилинного відрізка здавалося, що традицію не буде порушено. У першому таймі на полі було багато емоцій, боротьби, але не голів. Господарі відкрили рахунок з пенальті вже на 54-й хвилині, і кілька разів після цього могли збільшити перевагу. Але на 78-й хвилині Санжар Турсунов відгукнувся на пас Олега Баранника і все стало на свої місця - 1:1.

Але і тут глядачам не довелося нудьгувати - на 82-й хвилині за другу жовту видалення отримав Руслан Бабенко, а через чотири хвилини суддя Сергій Бойко знову показав на точку. У досить суперечливій ситуації, коли Ахмед Даллку трохи підштовхнув візаві і той упав. Але "Волинь" вела в рахунку рівному близько 100 секунд. Помилка в побудові захисників привела до того, що Денис Дедечко прорвався в штрафну по центру і точно пробив - 2:2.

Волинь - Ворскла - 2:2 (0:0)

Голи: Бікфалві, 54 - з пенальті (1:0). Турсунов, 78 (1:1). Мариотто, 86 - з пенальті (2:1). Дедечко, 88 (2:2).

"Волинь" (Луцьк): Кичак, Сімінін, Приндета, Жунич, Бабенко, Бікфалві, Шабанов, Федорчук (Новак, 90+3), Матей, Мариотто, Мемешев (Гуменюк, 57, Козьбан, 80).

"Ворскла" (Полтава): Богуш, Сапай, Тобто Ткачук, Чеснаков, Даллку, Дедечко, Скляр, Турсунов, Ковпак (Баранник, 59), Янузі (Кривошеєнко, 75), Громов.

Покарання: Даллку, 32. Бабенко, 40. Матей, 90+2 (попередження). Бабенко, 83 (видалення).

Судді: Бойко (Київська обл.), Маковей (Вінницька обл.), Холодинвский (Харківська обл).

3 жовтня. Луцьк. Стадіон "Авангард".

Додамо, що 4 жовтня в рамках 8-го туру зустрічаються "Олімпік" - "Карпати", "Зоря" - "Говерла" та "Чорноморець" - "Металлрг" Д. Назавтра зіграють "Іллічівець" - "Дніпро", "Металіст" - "Металург" З та "Динамо" - "Шахтар".

Раніше повідомлялося, що "Волинь" сенсаційно обіграла "Дніпро" у першому матчі 1/8 фіналу Кубка України. !dt

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі