"Волинь" - "Шахтар" 0:0 - відеоогляд матчу

Відео
Поділитися
"Волинь" - "Шахтар" 0:0  - відеоогляд матчу "Шахтер" уехал из Луцка с одним очком
Момент істини для "Шахтаря": втрата очок призведе не тільки до того, що динамівці стануть практично недосяжними для "гірників", але ще і істотно погіршать свої шанси на срібло.

Матч Волинь - Шахтар відбувся 4 травня в Луцьку: підопічні Мірчі Луческу не зуміли здолати опонента і втратили друге місце в турнірній таблиці. Рахунок 0:0 залишив в зоні Ліги Чемпіонів дніпропетровський "Дніпро".

Волиняни, досягли позитивного для себе результату за рахунок самовідданої гри в обороні, а також вдалих дій воротаря Богдана Шуста. Який більшу частину своєї кар'єри провів у "Шахтарі".

Також шанси "Шахтаря" на шосту поспіль чемпіонство перейшли в розряд теоретичних, адже відставання від "Динамо" за чотири тури до фінішу складає шість очок.

Лучани ж завдяки завойованому заліковим пунктом закріпилися на 8-му місці турнірної таблиці.

Волинь - Шахтар - 0:0

"Волинь" (Луцьк):
Шуст, Жунич, Парцванія (Гуменюк, 54), Польовий (Шиш, 73), Політило, Шабанов, Бабатунде, Шарпар, Матей (Мемешев, 85), Бікфалві, Кобахідзе.

"Шахтар" (Донецьк): Пятов, Ракицький, Кривцов, Срна, Ісмаїлі (Дентинью, 78), Степаненко, Дуглас Коста, Тайсон (Марлос, 58), Тейшейра, Фред, Луїс Адріану (Гладкий, 61).

Покарання: Степаненко, 17. Кривцов, 52. Кобахидзе, 55. Шарпар, 61. Шуст, 77. Матей, 84. Гуменюк, 88. Бабатунде, 89. Фред, 89. Дентинью, 90+1 (попередження).

Суддя: Труханов (Харків).

4 травня. Луцьк. Стадіон "Авангард".

У рамках 22-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Динамо" розгромило "Говерлу" 6:0 на НСК "Олімпійський" в Києві. Кияни перервали серію без голів, яка тривала три матчі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі