"Волинь" надала Прем'єр-лізі фінансові гарантії

Поділитися
"Волинь" надала Прем'єр-лізі фінансові гарантії "Волинь" допущена до чемпіонату
У ФФУ пояснили, чому видали луцькому клубу атестат на участь у наступному чемпіонаті.

"Волинь" надала Прем'єр-лізі фінансові гарантії, а тому отримала атестат на участь у наступному чемпіонаті. Про це розповів член Виконкому Федерації футболу України Артем Франков.

"По "Волині" дійсно ухвалено позитивне рішення, що допускає її до сезону Прем'єр-ліги. Достатньою причиною для цього вважаються фінансові гарантії, які клуб надав, і проплати, які клуб до цього моменту встиг зробити. Федерація футболу і УПЛ мають намір і надалі контролювати процес розрахунку за всіма борговими зобов'язаннями та гарантії безперервності існування клубу", - повідомив Франков.

"Говерла" проробити подібне - внести певну суму (рівну сумі боргових зобов'язань клубу) на депозитний рахунок зі спільним контролем і управлінням - не вважала за потрібне або не змогла. У "Металіста" там така сума боргів, що про їх закриття навіть розмова по-серйозному не заходить. Таким чином, питання - чому з цими так, а з тими так - відпадає", - також зазначив Франков.

Нагадаємо, разом з "Волинню" атестат на участь у наступному чемпіонаті отримав "Дніпро". У наступному чемпіонаті Прем'єр-ліги зіграють 12 команд.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі