Влітку Луческу залишить "Шахтар" і очолить "Інтер"

Поділитися
Влітку Луческу залишить "Шахтар" і очолить "Інтер" Луческу все-таки залишить "Шахтар" влітку
За повідомленням румунських та італійських ЗМІ, головний тренер "Шахтаря" не буде продовжувати контракт з донеччанами. Найімовірніше, Містер очолить міланський "Інтер".

За повідомленнями румунської Gazetа Sporturilor, Мірча Луческу не продовжив свій контракт із "Шахтарем" і влітку залишить донецький клуб. Щоправда, закінчувати тренерську кар'єру він не планує, бо має відразу кілька пропозицій.

Найбільш вірогідним варіантом для 67-річного спеціаліста вважається "Інтер". Принаймні, про це повідомляє Tuttosport.

Як стверджує італійська газета, керівництво міланців зв'язувалося з Луческу ще у січні, і обговорювало можливий варіант співробітництва. Містер ж мав розмову з власником "Інтера" Массімо Моратті. Сам Луческу не приховує, що мріє повернутися в Італії, тому варіант з Інтером буде для нього завжди пріоритетним, навіть у випадку більш привабливої пропозиції з ПСЖ.

Додамо, що Мірча Луческу, окрім пропозиції з "Інтера" і ПСЖ, розглядає варіанти зі збірними Швейцарії та Туреччини, а також махачкалинським "Анжі".

Раніше з'явилася інформація про те, що Луческу на посаді головного тренера "Шахтаря" замінить нинішній наставник "Мілана" Массіміліано Алегрі. Зазначимо, що після поразки від "Боруссії" в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, Луческу заявив про те, що "Шахтарю" потрібно освіжити склад.

В "Шахтарі" поки не коментували ніяких чуток про можливий прихід в клуб нового наставника, втім, інформацію про те, що Луческу може піти у літнє міжсезоння гендиректор донеччан все-таки спростував. !zn

Читайте також:

Наставник "Мілана" Алегрі може змінити Луческу на посаді головного тренера "Шахтаря"

Мілевський ще раз наголосив: в клубі з України він грати не має наміру

Перебуваючи під тиском уболівальників, Бенітес все-таки піде з "Челсі"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі