Власник "Карпат" готовий продати клуб

Поділитися
Власник "Карпат" готовий продати клуб Димінський готовий відмовитися від футбольного бізнесу © ФК Карпати
Петро Димінський хотів би передати львівський клуб в руки надійного акціонера.

Власник львівських "Карпат" Петро Димінський готовий продати клуб, якщо знайдеться відповідний покупець. Бізнесмен не бачить сенсу утримувати настільки дорогий актив в нинішніх умовах.

При цьому Димінський зазначає, що реальних бажаючих стати новими власниками практично немає.

"Слухайте, ось якби у вас були гроші, ви б купили сьогодні футбольний клуб? В державі, де квиток коштує 1 євро? Де футболісти звикли отримувати зарплату, як на Заході, а грати, як в Україні? В умовах, коли мінімальна зарплата в Україні становить близько 2000 гривень, про пенсії і взагалі не говоримо? І де на стадіон люди ходять тільки на окремі матчі? Ось в таких умовах ви б купили клуб?".

"Якщо чесно, хотів би продати "Карпати". Ціна? В залежності від того, хто хоче його придбати і з якими намірами. Наприклад, у свій час я був готовий віддати клуб за символічну гривню, але за умови, що "Карпати" отримають колективну, акціонерну форму власності: по чверті акцій в руках інвесторів, міської та обласної влади і вболівальників. Така модель була б унікальною для України і дала б серйозний поштовх для розвитку футболу в регіоні. Однак далі задекларованих намірів з боку влади справа не пішла".

Читайте також: Міжсезоння: "Дніпро", "Карпати" і "Металіст" здобули перемоги в контрольних матчах

Після 18-ти турів "Карпати" займають сьоме місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, маючи в своєму активі 22 очки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі