Влада Севастополя заборонила проводити матчі Прем'єр-ліги у місті

Поділитися
Влада Севастополя заборонила проводити матчі Прем'єр-ліги у місті © multimedia.pol.dk
Матч чемпіонату Прем'єр-ліги між "Севастополем" і "Металістом" перенесено вдруге. Чи відбудеться поєдинок в інший термін, поки невідомо.

Поєдинок 22-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Севастополем" і "Металістом", який було спочатку перенесено на прохання харківської команди і призначено на 7 травня, знову не відбудеться.

Причина скасування матчу виявилася досить несподіваною. Як повідомляє офіційний сайт кримчан, керівництво Севастополя заборонило проводити футбольний матч в зазначені терміни "у зв'язку з нестабільною політичною ситуацією".

"В даний момент про цю заборону проінформовано Прем'єр-лігу, офіційного мовника чемпіонату - телеканал "Футбол" і адміністрацію харківського клубу. Остаточний вердикт щодо проведення матчу 22 туру "Севастополь" - "Металіст" за Прем'єр-лігою", - йдеться в повідомленні прес-служби севастопольської команди.

Як повідомив президент "Севастополя" Олександр Красильников в інтерв'ю каналу XSport, поєдинок може відбутися в Запоріжжі. Причиною перенесення гри з Криму в іншу частину України стали харківські вболівальники, який нібито влаштували провокації в Одесі.

"Перенесення матчу "Севастополь" - "Металіст" за межі нашого міста і Криму в цілому, пов'язані з подіями, які мали місце в Одесі. Ми не хочемо тут повтору. Губернатор міста, щоб не було ніяких провокацій, дав розпорядження провести матч за межами Севастополя, щоб харківські вболівальники не влаштували провокацій", - зазначив Красильников.

Відзначимо, що попередній домашній матч "Севастополя" відбувся 2 травня - місцеві футболісти поступилися 0:2 луганській "Зорі".

Нагадаємо, гру харків'ян і севастопольців було перенесено з 22 березня на невизначений термін, проте трохи пізніше було вирішено зіграти матч у день проведення півфіналів Кубка України.

Відзначимо, що для "Металіста" перемога у звітній зустрічі могла б означати завоювання бронзових медалей у чемпіонаті-2013/14, адже в такому разі харків'яни ставали б недосяжними для "Динамо" і "Чорноморця". Що стосується кримчан, то команда Ангела Червенкова йде на 11-му місці і вже не претендує на потрапляння в єврокубкову зону. !zn

Читайте також:

ФК "Севастополь" може змінити прописку за наполяганням Вадима Новинського

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі