Визначено кандидата на посаду нового президента ФФУ

Поділитися
На засіданні Центральної Ради ПФЛ, яке відбулося 17 липня 2012 року, було прийнято рішення про висунення кандидатури на пост президента Федерації футболу.

Професійна футбольна ліга України (ПФЛ) висунула Анатолія Конькова на пост президента Федерації футболу, повідомляє прес-служба організації.

Вже обрано делегатів, які братимуть участь у ХIV звітно-виборному конгресі ФФУ. Професійну футбольну лігу представлять президент ПФЛ Мілетій Бальчос, віце-президент Ліги Віктор Пожечевський та заступник генерального директора ФК "Шахтар" (Донецьк) Анатолій Попов.
Такі футбольні клуби як "Бастіон" (Іллічівськ), "Львів" (Львів) і "Нива" (Вінниця) виключено зі складу ПФЛ.
62-річний Анатолій Коньков у 1968-1974 роках грав у донецькому "Шахтарі", а потім, в 1975-1981 роках - у київському "Динамо". Як тренер очолював, серед іншого, "Таврію", "Шахтар", "Ворсклу", а також збірну України (1995 рік). На даний момент він є спортивним директором футбольного клубу "Сталь" (Алчевськ).
Нагадаємо, вибори нового глави ФФУ мають відбутися у вересні. Нинішній президент Григорій Суркіс, уже заявив, що не буде знову претендувати на цей пост. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі