Віталій Кличко обрав дату бою з Солісом

Поділитися
Чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко домовився про терміни проведення бою з кубинцем Одланьєром Солісом.
Чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко домовився про терміни проведення бою з кубинцем Одланьєром Солісом.Українець зустрінеться з Солісом 19 березня 2011 у Кельні на арені Cologne Arena. Як відомо, Соліс є обов'язковим претендентом на титул чемпіона світу за версією WBC, який належить Кличку. За неофіційними даними, Соліс отримає за цей поєдинок 1,4 мільйона євро. У той же час, промоутерська компанія братів Кличків K2 Promotions отримає права на телетрансляцію бою. Який саме дохід від поєдинку отримає український боксер, поки не відомо. Нагадаємо, Соліс завоював право зустрітися з Кличком у грудні 2010 року, перемігши американця Рея Остіна, який був дискваліфікований за удар після гонгу. На професійному рингу Соліс, який став олімпійським чемпіоном у 2004 році в Афінах, провів 17 поєдинків, і в усіх здобув перемоги. Кличко-старший останній захист свого титулу провів у жовтні 2010 року. Українець переміг американського боксера Шеннона Бріггса.

За матеріалами Lenta.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі