Віталій Кличко пропонував братові завершити кар'єру після поразки від Ф'юрі

Поділитися
Віталій Кличко пропонував братові завершити кар'єру після поразки від Ф'юрі Віталій не впізнав Володимира в бою проти Ф'юрі © telegraph.co.uk
Старший з братів Кличко досі не може зрозуміти, чому молодший поступився Ф'юрі.

Віталій Кличко пропонував своєму братові Володимиру завершити кар'єру після поразки від Тайсона Ф'юрі. Але Кличко-молодший вибрав інший варіант.

"Я йому кажу: "Володя, я тебе не впізнаю". Потім я сказав: "Ти знаєш, брат, ти все всім довів. Тепер у тебе два варіанти: сказати всім спасибі, що ти був найсильнішим, зібрав всі пояси і зробив те, що не вдавалося нікому раніше. Або сказати: "Ні, так я йти не збираюся - я повернуся і доведу всім, що це була випадковість". Володимир вибрав другий варіант", - розповів Кличко-старший.

Також Віталій заявив, що Володимир не повинен був програвати Ф'юрі: "Для мене Тайсон Ф'юрі не був тим, хто міг би надати Володимиру гідний опір. Але бувають дні, коли і зірки не так стали, і швидкості немає, ударів, витривалості... Напевно, це був не його день".

Раніше сам Володимир Кличко назвав основні причини своєї поразки в поєдинку з Ф'юрі, яка позбавила його всіх чемпіонських поясів.

Нагадаємо, Володимир Кличко і Тайсон Ф'юрі проведуть реванш навесні 2016 року. Контракт на цей бій вже підписано, але де і коли саме він відбудеться, поки невідомо.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі