Вісім матчів Першої ліги і U-21 визнані договірними - ФФУ

Поділитися
Вісім матчів Першої ліги і U-21 визнані договірними - ФФУ Договірні матчі процвітають у Першій лізі © Sport Arena
Список договірних поєдинків є у Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ.

У Федерації футболу України є інформація щодо восьми договірних матчів, які відбулися в Першій лізі та молодіжному чемпіонаті. Про це в коментарі Sport Arena повідомив голова Комітету з етики та чесної гри ФФУ Ігор Кочетов.

"Ми вже направили в КДК ФФУ список з восьми матчів, які були визнані нами договірними. Цю статистику, кому це цікаво, можуть вести всі. Вона є в комітеті. Ми періодично подаємо в КДК матеріали, а, коли вони будуть розглядатися, знають тільки в самому КДК. На сьогоднішній день розглянуто 8 таких матчів - вони гралися протягом цього року і в кінці минулого. Це матчі молодіжної та Першої ліги, по них вже є рішення КДК. Ще 5 матеріалів щодо матчів знаходяться на розгляді. Сподіваюся, що незабаром їх розглянуть", - сказав Кочетов.

Влітку цього року КДК ФФУ визнав договірним матч чемпіонату України (U-21) "Карпати" - "Олімпік" (4:0), позбавивши донецьку команду трьох очок і оштрафувавши на суму в 100 тисяч гривень.

У вересні відбувся суд по першій в історії України справі про договірний поєдинку, коли колишні футболісти молодіжного складу "Металіста" Данило Соломаха і Руслан Ковтюк зізналися в участі в матчі з фіксованим результатом. Судовий процес відбувся у Луцьку - місті, де відбувся молодіжний матч "Металіста" проти місцевої "Волині" з рахунком 2:6. Суд виніс вирок - 500 неоподатковуваних мінімумів кожному винному, тобто штраф у розмірі 8500 гривень.

Читайте також: У ФФУ підозрюють "Зірку" та "Волинь" у договірному матчі

Раніше стало відомо, що ФФУ підозрює у договірному матчі "Зірку" та "Волинь".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі