Відставка Блаттера - "чудовий день для футболу"

Поділитися
Відставка Блаттера - "чудовий день для футболу" Блаттер не відчуває довіри з боку футбольного світу © espnfc.com
Представники футбольного світу задоволені тим, що Зепп заявив про намір покинути пост президента ФІФА.

Вчора, 2 червня, Зепп Блаттер оголосив про те, що більше не хоче очолювати Міжнародну футбольну асоціацію. Футбольна громадськість позитивно відреагувала на цю новину.

Так, легендарний португальський футболіст Луїш Фігу, який раніше мав намір йти на вибори президента ФІФА, але потім зняв свою кандидатуру, заявив: "Це чудовий день для футболу! Зміни нарешті відбуваються. Тепер нам потрібно відповідально і спокійно знайти рішення, яке влаштує весь світ, щоб почати еру прозорості та демократії в ФІФА".

Задоволені відходом Блаттера від діл і спонсори ФІФА. Скандал, який прогримів минулого тижня, значно вдарив по іміджу організації, а значить, і по компаніям, які співпрацюють з ФІФА. У своїх відгуках на новину про рішення швейцарця спонсори говорили про "повернення довіри всього світу".

Раніше з приводу відставки Блаттера висловилися президент України Петро Порошенко, а також глава УЄФА Мішель Платіні, який резюмував: "Це було важке, хоробре і правильне рішення". Відзначимо, що сам Блаттер у своїй промові підкреслив, що не відчуває довіри з боку всього футбольного світу.

Кандидатами на пост президента поки є Принц Алі, що брав участь в останніх виборах, а пізніше підтримав рішення Блаттера піти у відставку, а також знаменитий у минулому футболіст Давид Жінола.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі