Відомого російського коментатора відсторонили від роботи через те, що він заснув в прямому ефірі

Поділитися
Відомого російського коментатора відсторонили від роботи через те, що він заснув в прямому ефірі Уткін заперечує звинувачення у вживанні алкоголю © sports.ru
Василь Уткін тимчасово не коментує матчі і заявляє, що страждає хронічним розладом сну.

Відомого футбольного коментатора Василя Уткіна відсторонили від коментування матчів після того, як він заснув під час прямого ефіру поєдинку Ліги чемпіонів між "Байєром" та "Барселоною".

"Я зараз взагалі не коментую. Відсторонений, але це питання до керівництва. Упевнений, що це пов'язане з цим самим коментуванням. Але мені про це ніхто прямо не говорив. Про це я дізнався на практичному рівні", - сказав Уткін, який є співробітником телеканалу "Матч-ТБ".

ЗМІ підозрюють що Уткін, який допустив ряд безглуздих застережень, був п'яний, проте сам коментатор заявив, що страждає хронічним розладом сну.

"Можу пояснити, що сталося на матчі "Байєр" - "Барселона". Вже кілька років я страждаю хронічним розладом сну. Сталося так, що в кінці першого тайму я заснув. Я говорив крізь сон. Дуже легко зрозуміти, що справа саме в цьому, тому що в другому таймі не було ніяких проблем взагалі. Більш того, в той день мене бачило дуже багато людей - самих різних, аж до самої гри. Тому будь-які інші підозри можуть бути спростовані фактично", – зазначив Уткін.

Нагадаємо, раніше російський телекоментатор Георгій Черданцев обурився успішним виступом "Дніпра" і закликав закрити Лігу Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі