Відомий італійський тренер повернувся в "Рому"

Поділитися
Відомий італійський тренер повернувся в "Рому" Спаллетті повернувся в Рим через 7 років © eurosport.ru
Лучано Спаллетті знову буде працювати з одним із грандів італійського футболу.

Італійська "Рома" змінила головного тренера. На зміну французу Руді Гарсії, який був звільнений напередодні, прийшов Лучано Спаллетті.

56-річний італійський тренер вдруге в кар'єрі очолив "Рому". Раніше Спаллетті працював з римлянами з 2005 по 2009 роки, причому досить успішно. Під його керівництвом "Рома" двічі виграла Кубок Італії, один раз взяла Суперкубок Італії і двічі ставала срібним призером Серії А. В 2006 році Спаллетті був визнаний тренером року в Серії А.

"Я дуже радий, оскільки знаю, чого варті ці місто і клуб, - зазначив Спаллетті, - Працювати з майстрами своєї справи приємно завжди. Скажу чесно - завжди сподівався колись повернутися в Рим, адже це чудове місце. Перший період роботи в Римі вийшов дуже плідним. Це був важливий етап мого життя. Ніколи не забуду матчі Ліги чемпіонів, коли на стадіоні яблуку було ніде впасти".

"Рома" в цьому сезоні після 19 турів Серії А йде на п'ятій сходинці в турнірній таблиці, маючи 34 очки. Також римляни вийшли плей-офф Ліги чемпіонів, де зіграють з "Реалом".

Після відходу з "Роми" в 2009-му році Спаллетті працював головним тренером російського "Зеніту", вигравши два титули чемпіона Росії, а також Кубок Росії і Суперкубок Росії. Без роботи фахівець залишався з березня 2014 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі