Відомі боксери дали прогноз на бій Кличко - Ф'юрі

Поділитися
Відомі боксери дали прогноз на бій Кличко - Ф'юрі Девід Хей вважає, що "трапитися може все" © zimbio.com
Колишні і нинішні боксери поділилися своєю думкою про протистояння українського чемпіона і британського претендента.

Володимир Кличко сьогодні, 28 листопада, в Дюссельдорфі проведе захист своїх чемпіонських титулів в бою проти Тайсона Ф'юрі. Відомі боксери дали свій прогноз на цей поєдинок.

Екс-абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Леннокс Льюїс: "Буде цікаво подивитися, як Володимир буде протистояти хлопцеві з такими ж габаритами. Можу сказати, що українець тактично краще свого суперника. Не знаю, як Ф'юрі буде справлятися з джебом Кличка, він може нарватися на сильний нокаут. Володимир - чемпіон. А хто такий Ф'юрі? Всі ці брудні витівки з його боку ніяк не показують, він хороший боксер, чи ні. Хай показує себе в рингу".

Чемпіон світу за версією WBC Віктор Постол: "Я переглянув поєдинки Ф'юрі і повинен визнати, що він гідний суперник. Втім, не сумніваюся, що перемогу здобуде Кличко. Я сподіваюся на дострокову перемогу Володимира у другій половині поєдинку. Володимир "зловить" Тайсона і своїм міцним ударом поставить крапку в поєдинку".

Перспективний британський супертяж Ентоні Джошуа: "Я прогнозую перемогу Кличка в 5-6 раунді. Ф'юрі вийде битися, і адреналін буде переповнювати його тіло. Він викидає багато ударів і добре рухається як для такого великого хлопця, але Кличко дуже досвідчений, він захищає свої титули вже 10 років, і для перемоги йому вистачить одного удару. А всі ці розмови Ф'юрі, що Кличко нудний, що він вбиває суперважкий дивізіон - всі суперники Кличка так кажуть, і всіх він б'є. Якщо Тайсону Ф'юрі так сильно набрид Володимир Кличко, нехай вийде і поб'є його. Годі базікати - вийди і роби свою справу".

Колишній дворазовий чемпіон світу в надважкій вазі Кріс Бьорд: "Це буде відмінний бій. У Володимира купа досвіду, він розумний боксер, а сила удару завжди при ньому. Якщо він буде виглядати в ринзі так, як я очікую, що він ні за яких обставин не програє. Але Тайсон Ф'юрі - непростий суперник. Володимир бився з багатьма великими хлопцями, але у Ф'юрі трохи більше досвіду і майстерності, ніж у попередніх високих суперників Кличка. Якщо Тайсон Ф'юрі піде вперед, це може зіграти на руку Володимиру Кличку. Якщо він нарветься на удар Володимира - буде нокаут".

Колишній чемпіон світу за версією WBA в суперважкій вазі Микола Валуєв: "Ф'юрі досить зухвалий суперник, швидкий і, можливо, перші чотири раунди він буде намагатися форсувати події, але мені бачиться, що це буде парируватися українцем, і все-таки Володимир постарається перевести бій в більш пізні раунди, де і здобуде перемогу. Не беруся сказати, в якому раунді це може статися, але найімовірніше, все-таки, що бій триватиме більше шести раундів - може бути, раунду до восьмого, дев'ятого, або це буде технічний, або чистий нокаут. Це дуже велика перевірка для Ф'юрі, але я не можу сказати, що і для Кличка це буде досить легкий бій".

Колишній чемпіон світу в двох вагових категоріях британець Девід Хей: "Мій прогноз такий: або Кличко зловить Ф'юрі хорошим ударом і нокаутує його на початку бою, або це буде 12-раундовий поєдинок, переповнений клінчами. Але в будь-якому випадку буде цікаво, тому що коли великі хлопці викидають великі бомби, все може статися".

Читайте також: Володимир Кличко вважає, що бій проти Ф'юрі буде одним з найважчих в його кар'єрі

Чемпіон світу за версією IBF у напівлегкій вазі британець Лі Селбі: У Ф'юрі точно є шанси. Він великий, він швидкий, але Кличко такий досвідчений! Правда, чи не пройшов він свій пік? Одне, що я точно не можу собі уявити, так це те, що Ф'юрі переможе нокаутом. Якщо бій закінчиться достроково - переможе Кличко, а якщо за очками - Тайсон Ф'юрі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі