Відбулося жеребкування 1/2 фіналу Кубка України

Поділитися
За результатами жеребкування фіналу Кубка України, яке відбулося у четвер, 25 листопада, у Будинку футболу, стало відомо, що «Шахтар» вдома зіграє з "Дніпром", а в Києві відбудеться столичне дербі «Динамо» - «Арсенал».
За результатами жеребкування фіналу Кубка України, яке відбулося у четвер, 25 листопада, у Будинку футболу, стало відомо, що «Шахтар» вдома зіграє з "Дніпром", а в Києві відбудеться столичне дербі «Динамо» - «Арсенал».Таким чином, «Шахтар» і «Динамо» вперше з 2008 року можуть зіграти у фіналі. У минулому році у фіналі не було «гірників» і "динамівців", а в позаминулому році до фіналу дістався тільки «Шахтар». Звичайно, «Арсенал» і «Дніпро» також хочуть вийти до фіналу. Нагадаємо, «Дніпро» тричі добирався до фіналу, де неодмінно програвав «Шахтарю», а «Арсенал» вперше зіграє у півфіналі. Поєдинки відбудуться 11 травня на полях команд, які вказані у парах першими. Процедуру жеребкування проводив екс-тренер сімферопольської «Таврії» Сергій Пучков.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі