Верняєв у восьмий раз став найкращим спортсменом місяця в Україні

Поділитися
Верняєв у восьмий раз став найкращим спортсменом місяця в Україні Верняєв став кращим за підсумками серпня в Україні © bigmir.net
Гімнаст визнаний найкращим за підсумками олімпійського серпня.

Лідер збірної України зі спортивної гімнастики Олег Верняєв визнаний найкращим спортсменом серпня. Про це повідомив Національний олімпійський комітет України.

З 5 по 21 серпня в Ріо-де-Жанейро проходила Олімпіада-2016, на якій Верняєв показав кращий результат серед всіх українських спортсменів. На рахунку гімнаста дві медалі - "золото" у вправах на брусах і "срібло" в індивідуальному багатоборстві.

Більш тоого, медаль Верняєва на Іграх у багатоборстві стала першою за останні 16 років в історії української спортивної гімнастики - після бронзи Олександра Береша в Сіднеї-2000. Звання найкращого спортсмена країни Верняєв отримав вже у восьмий раз за свою кар'єру.

Всього збірна України привезла з Ріо-де-Жанейро 11 медалей, посівши 32-е місце в загальному заліку. Цей результат став найгіршим в історії країни.

Раніше сам Верняєв заявив, що отримав запрошення від Німеччини, Росії та Азербайджану.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі