Вернидуб вважає, що матч проти "Фейєнорда" повинен був завершитися внічию

Поділитися
Вернидуб вважає, що матч проти "Фейєнорда" повинен був завершитися внічию Вернидуб залишився незадоволений лінією атаки © ФК Зоря
Головний тренер "Зорі" заявив, що жодна з команд не заслужила на те, щоб забити гол.

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував результат виїзного матчу проти "Фейєнорда" у груповому етапі Ліги Європи (0:1).

"Гра була рівна. Справедливим був би результат 0:0. Не заслужили на те, щоб забити гол ні ми, ні вони. Однак вони забили м'яч після помилки, та ще й найбільш досвідченого футболіста. Це життя, буває. Але такі дитячі помилки не маємо права робити. Тому і програли 0:1.

Засмучений тим, що лінія атаки не проявила себе. Жоден з них - ні Петряк, ні Кулач, ні Караваєв, ні Любеновіч, ні Ліпартія. Не було тієї гри, яка у нас виходить. Все було повільно. Будемо чекати, коли хлопці почнуть рухатись, і заграють краще", - сказав Вернидуб.

"Ми, до речі, непогано граємо проти іменитих суперників. Давайте проаналізуємо. З "Фенербахче" додали три хвилини, а нам забили на 96-й. У Манчестері - рикошет і Ібрагімовіч забиває гол. Не пам'ятаю, щоб "Фейєнорд" створив 100% гольовий момент. Тим не менш, вони забили після нашої помилки. Все одно ми на правильному шляху. Десь ще не вистачає впевненості", - також сказав тренер "Зорі".

Нагадаємо, матч в рамках четвертого туру групового етапу ЛЄ команди проведуть в Одесі 3 листопада.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі