Вернидуб назвав нічию з "Фенербахче" "дуже прикрою"

Поділитися
Вернидуб назвав нічию з "Фенербахче" "дуже прикрою" Вернидуб подякував команді та вболівальникам © ФК Зоря
Наставник луганчан прокоментував минулий матч.

Вчора, 15 вересня, луганська "Зоря" дебютувала в груповому етапі Ліги Європи. У першому матчі, який пройшов на стадіоні "Чорноморець" в Одесі, підопічні Юрія Вернидуба приймали турецький "Фенербахче" і були близькі до перемоги, але пропустили м'яч на останніх секундах гри.

"Хочу сказати слова подяки команді, яка сьогодні дуже непогано виглядала. Ми розуміли, що ми граємо проти дуже великого клубу. У Туреччині є не так багато великих клубів - "Фенербахче", "Бешикташ" і "Галатасарай". Якщо аналізувати гру, то моментів у "Фенербахче" практично не було. Точніше, у них було лише два моменти. Ми зіграли дуже дисципліновано, адже розуміли, що в цьому наше щастя - треба було діяти дисципліновано в обороні, і швидко переходити в атаку", - сказав головний тренер луганчан на прес-конференції.

"Десь ми мали ще шанси, після забитого гола, можливо, не вистачає технічної майстерності. Думаю, пропускати м'яч на 90+6 хвилині, коли суддя додав три хвилини, дуже прикро. Але треба працювати далі і йти далі".

"Через два дні нас чекає гра з "Динамо", потім "Ворскла", потім МЮ, а на закуску - "Шахтар". Якщо ми гідно пройдемо цей шлях - я буду найщасливішою людиною. Ми маленький клуб - "Зоря" Луганськ, представляємо регіон, де зараз йде війна. Ми хотіли подарувати цю гру своїм уболівальникам, які нас підтримують скрізь, куди б ми не їхали. Якщо ви стежили за нашою командою, то перед цією грою я згадував матч проти "Фейєнорда". З тих 11 гравців, які тоді грали, залишилося всього троє. Кожні півроку ми виставляємо на трансфер 2-4 футболіста, і нам дуже складно. Я щиро вдячний нашому українському місту Одеса - можу встати і низько вклонитися за те, що прийшло стільки глядачів, і за таку підтримку. Хочу, щоб і на наступні ігри приходило стільки ж людей".

Нагадаємо, донецький "Шахтар" також стартував у Лізі Європи, обігравши на виїзді турецький "Коньяспор".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі