"Вердер" Скрипника обіграв "Боруссію" у битві аутсайдерів Бундесліги

Поділитися
"Вердер" Скрипника обіграв "Боруссію" у битві аутсайдерів Бундесліги "Вердер" йде на місячний перерву в доброму гуморі © facebook.com/WerderBremen
Молодий український тренер здобув в першу чергу іміджеву перемогу: здолати одного з найперспективніших наставників у світі, якого хочуть бачити у свого керма гранди, дорогого коштує.

Бременський "Вердер" зумів здобути важливу перемогу перед відходом на зимову перерву, уникнувши "зимівлі" на останньому місці в турнірній таблиці. Підопічні українця Віктора Скрипника обіграли дортмундську "Боруссію" 2:1.

Таким чином, бременці набрали 17 очок і розмістилися на 16-й сходинці табелі про ранги. Навіть якщо "Фрайбург" зуміє обіграти "Ганновер-96" 21 грудня, "Вердер" все одно не опиниться в самому низу Бундесліги. Принаймні, до 30 січня, коли поновиться чемпіонат. Дортмундська "Боруссія", ще в минулому сезоні претендувала на чемпіонство, зазнала 10 поразки в сезоні.

Рахунок вже на третьй хвилині відкрив Дави Зельке, а в середині другого тайму "музиканти" покращили своє становище, подвоївши рахунок. Все, на що вистачило "джмелів" - гол престижу. Його на свій рахунок записав Матс Хуммельс.

До речі, після звітного поєдинку тривала переможна серія Скрипника на домашньому стадіоні. Також "Вердеру" вдалося поліпшити статистику зустрічей з "жовто-чорними", яка останнім часом була жахливою для команди - 8 поразок в 9 матчах.

"Боруссія" дорогою ціною заплатила за вдалі матчі в Лізі Чемпіонів, де команди Юргена Клоппа вдалося набрати 12 очок з 15 в груповому турнірі, а також забити 14 голів у 6 матчах. Парадокс, але в 17 зустрічах в Бундеслізі дортмундці зуміли всього 18 разів вразити ворота суперників.

Що стосується "Вердера", то нинішня перемога в першу чергу важлива для самого Скрипника, адже обіграти одного з найперспективніших наставників у світі - дорогого коштує. До того ж, цією перемогою український тренер напевно переконав керівництво клубу в необхідності хорошого посилення в зимове міжсезоння, що в підсумку може допомогти бременцям поліпшити свої позиції в чемпіонаті навесні.

Чемпіонат Німеччини

Бундесліга

17-й тур

"Вердер" - "Боруссія" Д - 2:1 (1:0)

Голи: Зельке, 3 (1:0). Бартельс, 62 (2:0). Хуммельс, 69 (2:1).

"Вердер" (Бремен): Вольф, Гебреселассіє, Гальвес, Лукимья-Мулонготи, Гарсія, Фріц, Баргфреде, Бартельс (Хюзинг, 89), Юнузовіч (Макиади, 90+1), Лоренцен (Кроос, 59), Зельке.

"Боруссія" (Дортмунд): Лангерак, Піщек (Блащиковський, 76), Хуммельс, Гинтер, Шмельцер, Обамеянг, Кель (Кагава, 46), Кірх, Гюндоган, Гросскройц, Іммобіле.

Суддя: Грефе.

20 грудня. Бремен. Стадіон "Везерштадіон Платц".

Читайте також: Результати жеребкування Ліги Чемпіонів 2014/15

Напередодні мюнхенська Баварія обіграла колишній клуб Юргена Клоппа "Майнц" 2:1, зміцнивши свої позиції на вершині Бундесліги. Чинні чемпіони випереджають йде другим "Вольфсбург" на 11 очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі