Велозу має намір піти з "Динамо" наступного літа

Поділитися
Велозу має намір піти з "Динамо" наступного літа Велозу хоче повернутися в більш сильну лігу © ФК Динамо
Португальський півзахисник заявив про бажання провести найкращий рік в кар'єрі і потім змінити обстановку.

Півзахисник "Динамо" Мігель Велозу розповів про свої планах на майбутнє. В інтерв'ю виданню MaisFutebol португалець підкреслив, що наступного літа планує змінити обстановку. Гравець хоче показати себе в нинішньому сезоні, щоб перейти в сильніший клуб.

"З цього літа я багато працюю і на полі, і за його межами. Я хочу провести найкращий сезон у своїй кар'єрі. У червні наступного року закінчується мій контракт з "Динамо", і я хотів би повернутися в Центральну Європу і в більш сильну лігу. Тому потрібно показати свій найкращий футбол і допомогти "Динамо" виграти чемпіонат, а також пройти якомога далі в Лізі чемпіонів або Лізі Європи", - сказав Велозу.

При цьому португалець підкреслив, що вже прийняв рішення залишити "Динамо": "Так, це остаточне рішення. В 2012 році я підписав чотирирічний контракт. Цей сезон буде останнім".

Крім того, Велозу поділився своєю думкою про рівень української Прем'єр-ліги: "Український чемпіонат не так сильно помітний. Але кілька гравців пройшли через УПЛ і потім перебралися в сильні ліги. Як, наприклад, Вілліан, який зараз грає за "Челсі", або Фернандіньо, який виступає за "Манчестер Сіті". Так, небагато хто дивиться чемпіонат України, але його не можна назвати слабким, тут є гравці високого рівня".

Нагадаємо, у новому сезоні Велозу провів у складі "Динамо" 7 матчів (усі починав в основі) і забив 3 голи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі