Вайлдер пообіцяв відібрати пояси у Кличка в США

Поділитися
Вайлдер пообіцяв відібрати пояси у Кличка в США Вайлдер націлений на пояси українця © Top Rank
Чемпіон світу за версією WBC Діонтей Вайлдер (34-0, 33 КО) підкреслив своє прагнення провести об'єднувальний поєдинок проти українця Володимира Кличка (64-3, 53 КО).

Володимиру належать титули за версіями WBA, WBO, IBF і IBO, але Вайлдер впевнений, що його пояс важливіше і престижніше, ніж всі нагороди українця.

"У мене у володінні знаходиться найпрестижніший пояс в боксі. У мене те, що йому (Кличко) потрібно. Кожен боєць хоче, щоб його ім'я було на поясі WBC. Моє там вже є, так що зараз я диктую правила. Якщо Кличко хоче битися, то йому неодмінно доведеться приїхати в Америку", - підкреслив Вайлдер.

"Таким чином, коли я стану володарем всіх поясів, то це станеться в домашніх для мене стінах".

Варто відзначити, що Вайлдер поки не визначився зі своїм наступним опонентом, але велика ймовірність, що їм стане росіянин Олександр Повєткін (29-1, 21 КО).

Нагадаємо, що свій 68-й поєдинок на професійному рингу Володимир проведе проти британця Тайсона Ф'юрі (24-0, 18 КО) в німецькому Дюссельдорфі 24 жовтня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі