Вайлдер нокаутував Шпільку і захистив титул чемпіона світу за версією WBC

Відео
Поділитися
Вайлдер нокаутував Шпільку і захистив титул чемпіона світу за версією WBC Вайлдер відправив Шпільку в нокаут © BoxingScene
Польського боксера винесли з рингу на ношах.

Деонтей Вайлдер втретє захистив титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC. У Нью-Йорку американець брутально нокаутував поляка Артура Шпільку.

Поєдинок завершився в дев'ятому раунді. Вайлдер завдав потужного удару з правої, яким відправив Шпільку в глибокий нокаут. Польському боксеру надали допомогу на рингу, після чого його забрали на ношах. У цей момент Шпілька вже перебував у свідомості.

"Ми ризикуємо кожен раз, коли виходимо на ринг. Я буду молитися за Шпільку, сподіваюся, у нього все добре. Він був складним суперником, але це бій за титул чемпіона світу - тут не може бути легко", - підкреслив Вайлдер після бою.

Цікаво, що після перемоги Вайлдера на рингу опинився Тайсон Ф'юрі. Боксери вступили в словесну перепалку. "Де завгодно і коли завгодно! Я виграю у тебе, як виграв у Кличка", - кричав Ф'юрі. "Я не боюся нікого. Це просто вистава, ти не справжній боксер. Це не рестлінг, я не граю в ці ігри", - відповів йому Вайлдер.

Читайте також: Вайлдер вдруге захистив титул чемпіона світу за версією WBC

Також додамо, що після трирічної перерви повернувся в бокс екс-чемпіон світу Девід Хей. Британець відзначив повернення ефектною перемогою - нокаутував австралійця Марка де Морі вже в першому раунді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі